Nybro24.se
-Det är här du finner vad som händer i Nybro :-)
Lägg till evenemang +

Jubileumsturnering med...
26/09 10.00

Tenet
27/09 19.00

Tenet
30/09 19.00

Trolls 2
03/10 16.00

Brandman Sam
24/10 16.00

Döden på Nilen
25/10 19.00

Döden på Nilen
28/10 19.00

Ismakogiskolan

Jag undervisar ismakogi, en lekfull, välgörande och effektiv mikroträning från Österrike för hela kroppen och för alla åldrar. Den bygger till en stor del på fasciasystemet - det genomgående nätverk av bindväv som förbinder bokstavligt allting med allting i kroppen och som även förbinder kropp och själ via det autonoma nervsystemet. Man kan således påverka kroppen positivt med hjälp av pyttesmå rörelser som sätter i gång en kedjereaktion.
Med ismakogi kan vi hitta tillbaka den graciösa lättheten i vardagens rörelser vi hade som barn.

Metoden visar vägen till en bättre och kroppsvänligare hållning, en snyggare och stramare figur, en mjukare och spänstigare kropp, mer vitalitet och ett fastare och ungdomligare ansikte. Nyckelordet är lätthet. Samtidigt så hjälper ismakogi till att förebygga överbelastningar och andra muskel- och ledproblem och att undvika skador på brosk.

Vi vet sedan länge att vi med hjälp av tankarna kan påverka kroppens funktion. I ismakogin leker vi mycket med föreställningsförmågan för att förbättra kroppskänslan och att leta rätt i kroppen. Det är spännande att känna hur en lätt sträckning går genom hela kroppen när man t. ex ringer i imaghinära kyrkklockor.

Ismakogi är till för alla som vill återupptäcka eller behålla den graciösa lättheten som går hand i hand med ett harmoniskt och effektivt sätt att röra sig.
Eftersom allting sker med lätthet spelar ålder knappast någon roll. Alla i gruppen arbetar inom sina egna möjligheter. Har man en gång integrerat rörelserna i sin kropp sa kan man till och med utöva dem mentalt, t.ex efter en operation, med samma effekt.

Det praktiska med ismakogi är att rörelserna är så små och att de inte kräver någon ansträngning. Därför kan man utöva dem nästan osynligt var som helst och när som helst, under hela dagen, under ett möte, när du står och pratar med någon, när du fikar, när du väntar på bussen, i kassakön, vid datorn...

Ismakogipass på 60 minuter. Grupper mellan 8 och 15 personer. Grundkursen omfattar 10 pass på 60 minuter. Efter grundkursen har du lärt dig hur du kan integrera ismakogin i vardagen. Sedan kan du fortsätta så mycket som du vill för att må ännu bättre i kropp och själ (ismakogi är bra för humöret också!), fördjupa kroppskänslan, förbättra effektiviteten i hållningen och rörelserna och upptäcka ännu mer hur allting hänger ihop. Ismakogi är en spännande upptäcktsfärd som faktiskt aldrig tar slut.

Ismakogiskolan

 


Arrangörer - Föreningar och Organisationer

Här finner du alla arrangörer som lägger upp sina evenemang här på Nybro24.

A


B


C


D


E


F


G


H


I


J


K


L


M


N


O


P


Q


R


S


T


U


V


Å


Ö

Antal: 192